Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.

Recensioner

7,0 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
7,0
Bekvämlighet
6,4
Boendets läge
7,0
Faciliteter
6,8
Personal
8,0
Prisvärt
6,7
Recensioner
    Marcus
    se
    5,0
    14 februari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    majs430
    se
    10
    8 februari 2018
    grym snorkling från stranden
    Caroline
    se
    2,5
    2 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    9,6
    20 december 2017
    Oslagbar utsikt!
    Linnea
    th
    6,7
    11 mars 2017
    skulle inte bo där igen
    hård säng, myror på rummet, gick inte att öppna balkongdörren. Mycket branta backar och trappor på området.
    Jätte trevlig och service inriktad personal, bland den bästa jag upplevt i Thailand. Bra läge
    Florence
    se
    4,2
    30 januari 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    ulrika
    se
    7,5
    31 juli 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Mikael
    se
    5,0
    12 juli 2016
    Trevlig personal; underbar utsikt men i dåligt skick
    Hotellet hade trevlig personal men underhållet var bedrövligt. Ytterdörrar trasiga och svullna, varför inte gick att stänga eller låsa. Balkongdörrar som blåste upp om natten. Vatten som tog slut vid duschning. Dock gjorde personalen vad de kunde när man sa till. Hotellet ligger på en sluttning, vilket gör att det är helt oanpassat för otränade och äldre med dålig ork.
    Utsikten var fantastisk. Vi bodde i en större bungalow som var helt ok med fina trägolv och rymd i taket.
    Anna
    se
    7,9
    22 mars 2016
    Otroligt fin utsikt och fantastisk personal
    Lite jobbigt med alla trappor och att det var lite för långt från stan för att kunna gå. Men helt klart värt pengarna.
    Otroligt fin utsikt! Personalen var fantastisk.
    Adam
    se
    7,9
    21 mars 2016
    Utsikten var magisk!
    Jouko
    se
    8,8
    11 mars 2016
    Kanonläge
    Simon
    se
    9,6
    8 mars 2016
    Perfekt, kommer besöka denna resort igen, igen igen igen...
    Om golfbilen som kör en upp och ner är paj, så behöver du inte duscha innan du ska ut på stan, för när du är uppe efter alla backar från bungalow till receptionen så har du duschat i svett.
    Helt perfekt underbart hotell, bra personal, toppen läge, släng på 2 stjärnor på dessa 3 som hotellet fått, för det är f*n värt 5 stjärnor!
    Sofia
    se
    8,3
    5 mars 2016
    Jättemysigt hotell med fantastisk utsikt
    Sängen var jätte hård
    Underbart att bada från piren!
Stäng