Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,0 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,0
Komfort
6,4
Lokalizacja obiektu
7,0
Udogodnienia
6,8
Personel
8,0
Stosunek jakości do ceny
6,6
Opinie
    Krzysztof
    pl
    6,2
    12 stycznia 2018
    Materace w łóżku bardzo twarde , domki średniej jakości , brak sklepów i restauracji , do miasteczka 1300metrów
    Widoki bardzo ładne , jedzenie dobre , personel bardzo miły
    Danken
    pl
    4,6
    1 listopada 2017
    Bardzo strome dojście do bungalowów, personel wozi klientów w dół i w górę wózkami golfowymi, niestety dwa razy nie przyjechali po nas bo na recepcji nikt nie odbierał. Internet bardzo słabo działa, bardzo gęsto rozmieszczone bungalowy.
    Ładne widoki, niedaleko plaży Sairee.
    Magdalena
    pl
    5,8
    1 września 2017
    Domek był zniszczony, w środku mrówki, łazienka pozostawiała bardzo wiele do życzenia. Cena zupełnie nie adekwatna do jakości, na stronie widnieją zdjęcia tylko nowej części hotelu :/ Hotel znajduję się ok 1,5 od najbliższego sklepu.
    śniadanie całkiem dobre, piękny widok z tarasu, wyjątkowo miły personel
    Sebastian
    pl
    7,5
    8 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl
    8,8
    30 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kamil
    pl
    8,3
    11 marca 2017
    Miejsce, gdzie można odpocząć
    Wiele schodów, przejść, hotel na wzgórzu - nie dla osób z problemami z poruszaniem. Obiekt miał już swoje lata świetności - meble i wyposażenie są stare i poniszczone. Daleko od centrum miasta i portu (zapewniany jest transport, jednak na prom o 6:00 jest to dodatkowy koszt).
    ​Bardzo sympatyczny personel, pomagał ze wszystkim, doradzał a nawet ratował w alarmowych sytuacjach. Super ludzie, dzięki którym pobyt był przyjemny. Duży obiekt, gdzie masz poczucie mieszkania wśród natury, w nocy słychać dżunglę. Fantastyczny widok na morze. Hotel posiada własną marinę - można korzystać z boat taxi. Śniadania dobre, chociaż całkiem drogie. Wifi miało być tylko dla wspólnych części hotelu, jednak w domku Deluxe działało bez problemu.
    piotr
    pl
    9,2
    16 lutego 2017
    excellent
    Bangalowy lata świetności mają już za sobą , ale wszytko rekompensuje położenie.Choć nie jest to hotel dla tych co nie lubią albo nie mogą wspinać się prawie pionowo do pokoju.
    Świetna rafa ,super widoki, polecam chyba najlepszy obiekt na ko tao dla tych co nurkują tylko z fajką. Zatoka osłonięta od wiatru, co przy częstych tu wiatrach jest zbawienne.Polecam.
    Maciej
    de
    9,2
    18 lutego 2016
    Goraco polecam :)
    Brak zastrzeżeń, strome zbocza do wchodzenia ale dysponuja meleksami
    Przepiękne widoki, urokliwe bungalowy, przemiła obsługa,
Zamknij