Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

7,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,0
Comfort
6,4
Locatie accommodatie
7,0
Faciliteiten
6,8
Personeel
8,0
Waar voor uw geld
6,6
Beoordelingen
    th
    10
    1 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Alain
    BE
    5,8
    22 september 2017
    Was al bij al toch de moeite omdat de omgeving zo mooi is ...
    Mijn Galaxy S8 werd gestolen, naar zeggens door Cambodiaans onderhoudspersoneel dat dan meteen zou zijn vertrokken. Geen kluis in de kamer. TV en wifi werkte niet in de kamer (blijkbaar door weersomstandigheden) Vééél trappen en veel klimmen in het resort :-) Niet geschikt voor mensen die slecht te been zijn
    De omgeving. Mooi uitzicht op de Golf van Thailand vanop het balkon van onze bungalow.
    Sarah Michelle
    nl
    3,8
    6 september 2017
    Zeer teleurstellend!!
    Dit resort was een enorme teleurstelling. Op de foto's ziet het er prachtig uit, maar het is extreem verouderd. Wij hadden een bungalow met uitzicht op zee geboekt, we kregen daarom bungalow A4. De weg erheen is een hel, het was 10 minuten lopen vanaf de receptie over een extreem steil weggetje en onstabiele trappetjes. Er is een golfkarretje die je naar je kamer kan brengen maar de keren dat we het vroegen weigerde meneer om ons te brengen. Als het regent ben je de sjaak want dan is het pad super glad. Overal op het terrein ligt rommel en afval onder de bungalows en langs het pad. Trappetjes zijn levensgevaarlijk. Houten planken in de badkamer lagen los, houten plankjes op het terrein lagen los of waren beschadigd. De douche was smerig, schimmel op de tegels. Ventilatieroosters zaten vol met ongedierte. De kluis ligt los, die kan je zo meenemen. Geen warm water in de bungalow. TV doet het niet. Bungalow was zo lek als een mandje, overal kieren en gaten waar ongedierte doorheen komt. Al met al zeer teleurstellend en voor mij is het onbegrijpelijk dat dit resort zo'n goede beoordeling heeft. Voor de prijs van deze bungalows kan je veel beter krijgen op Koh Tao. We zijn 1 nacht gebleven en toen hebben we uitgecheckt, uiteraard in overleg met de manager. Ik wil de manager nog wel even een compliment geven, zij was heel begripvol toen we vertelden dat we niet blij waren met dit resort en wij hebben zonder problemen 4 nachten kunnen cancelen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor! Aan het personeel zal het niet liggen, zij doen hun best!!
    Het uitzicht.
    Ieke
    nl
    6,7
    26 augustus 2017
    Mooi plekje, wel veel trappen maar ja; het heet niet voor niets Hillside.
    Het uitzicht.
    Madeleinei
    nl
    2,9
    11 augustus 2017
    Horror hotel, ten zeerste af te raden!
    Bij aankomst zagen we het prachtige uitzicht en dachten we, dit wordt leuk! Bij aankomst op de kamer waren we een stuk minder enthousiast. Het pad naar de kamer was compleet vergaan. Houten spijlen compleet weg, scheef, doorgezakt, uitstekende spijkers, dit maakte het erg moeilijk om naar je kamer te komen. Daarnaast wordt het bij regen spekglad en onmogelijk omdat je je nergens aan vast kunt houden. En dan kom je de bij de kamer... Er was geen klamboe maar wel extreem veel ongedierte. Denk aan muggen, kakkerlakken, spinnen, muizen etc. Ik had m'n eigen klamboe meegenomen maar het was niet mogelijk deze op te hangen. Daarnaast was het beddengoed geel, zaten er bloedvlekken en gaten in. De badkamer was goor, de wc lekte, doucheput was verstopt door haren van minstens 50 voorgaande toeristen, er was geen deur tussen de badkamer en de slaapkamer, en er hing constante rioolgeur. Het eten in het restaurant is niet lekker en er zit zeepsop in. Daarnaast is het erg duur. Ze hebben een buggy service via Whatsapp, waar niet op gereageerd wordt. Taxi's zijn erg duur in de buurt (15 euro voor 5 min). We konden hierdoor niet makkelijk van het resort af. Tevens hadden we een gratis buggy en transfer geregeld, dit zwart op wit bevestigd gekregen die ons vervolgens niet heeft opgehaald, we er €25 voor moesten betalen en ondertussen al een uur te laat waren en de boot gemist hebben. Er viel hier niet normaal over te kunnen praten en toen zijn we maar zo snel mogelijk vertrokken. Gedurende mijn reis in Azië was dit verre weg de slechtste overnachting, ik zou het ten zeerste afraden dit hotel te boeken.
    Joris
    nl
    9,2
    3 augustus 2017
    Het begint een beetje vergane glorie te worden. Prachtige huisjes, zwembad, etc maar slecht onderhouden.
    Buiten het drukke centrum. Heerlijk verblijf, zou er wel langer willen blijven. Wel veel hoogteverschil overbruggen iedere dag.
    Nienke
    nl
    5,8
    1 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    M Smit
    nl
    7,5
    23 juli 2017
    Lekkere rustige plek, waar je met een gehuurde brommer wel even kunt vertoeven.
    Keiharde bedden.
    Uitzicht op zee, goede snorkelplaats, vriendelijk personeel, de gratis shuttle service
    nl
    3,3
    25 juni 2017
    Heel erg slecht!
    De kamer was heel erg vies! Er zaten overal vlekken op de dekens, gordijnen en op de (schone) handoeken. Er zaten veel gaten in het huisje waardoor er allemaal ongedierte naar binnen kwam. De schuifdeuren konden niet helemaal dicht waardoor je alles van buiten heel goed kon horen. De voordeur kon niet opslot, van binnen alleen met een kettingslot! Van buiten kon de deur alleen op slot met een hangslot wat ons pas verteld werd toen we vertelden dat we geen dag langer hier wilde blijven! De douche kon ook niet uit en het water bleef maar stromen. Het pad richting het huisje was heel slecht bereikbaar en de paden waren heel erg stijl en bijna niet beloopbaar. Wij hadden geboekt voor een aantal nachten maar zijn na 1 avond gelijk weggegaan! We zijn echt de moeilijkste niet maar dit was echt heel erg smerig en slecht!
    Jorgen Loose
    nl
    6,2
    10 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lotte
    nl
    7,5
    20 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Izy
    nl
    5,0
    18 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    th
    7,9
    9 maart 2017
    rust
    Niets
    De lokatie
    JORDY
    nl
    5,4
    20 februari 2017
    Afzien
    Het is alleen geschikt voor klimgeiten,als je van het zwembad naar de receptie wilt moet je minimaal 6x pauzeren om op adem te komen. Niet te doen zo stijl.
    Prachtig uitzicht
    Smedts
    be
    5,4
    16 februari 2017
    Moeilijk toegankelijk. Maar wel een prachtig uitzicht.
    Het padje naar de bungalow was een bouwwerf. Was ook niet verlicht levensgevaarlijk. Veel houtentrappen en niet onderhouden.
    Het uitzicht was prachtig.
    Fred
    th
    7,1
    13 februari 2017
    Mooi gelegen park aan de kust
    Sommige huisjes hebben wat onderhoud nodig park is niet geschikt als men minder goed te been is echter kan men wel gebruik maken van gratis vervoer op het park
    De lokatie
    nl
    7,1
    17 januari 2017
    Fijn resort met prachtig uitzicht op een rustige heuvellocatie
    Bepaalde delen van het complex kunnen wel. een opknapbeurt gebruiken. De locatie is wat afgelegen, maar hierdoor wel lekker rustig. De hoogteverschillen in het park zijn wat lastig, maar er staat bijna altijd een golfkarretje klaar om je naar boven of beneden te brengen. Wifi werkt matig.
    Mooi park, recht tegen de heuvel op gebouwd. De superior bungalow was erg mooi van binnen, van buiten wel wat verouderd (net als een deel van de badkamer). Je hebt overal prachtig uitzicht over de zee, ook vanaf het zwembad dat recht aan zee is gelegen. Vanaf hier ook toegang tot de zee, maar geen echt strand. Lekker ontbijt
    Roy
    nl
    7,5
    3 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Aaltje
    nl
    6,2
    24 december 2016
    Ligging mooi, maar inrichting verouderd.
    Ligging voorzieningen. Slecht onderhouden ,matig beeld
    Uitzicht
    swat_sniper
    be
    7,1
    10 december 2016
    toffe kamers
    de weg van de kamer naar de receptie, ontbijt wat te duur
    kamer, zwembad, personeel, uitzicht van de kamer
Beoordelingen worden geladen
Sluiten