Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta selailu olisi entistäkin kätevämpää. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt, että käytämme evästeitä laitteellasi niin kuin kuvataan kohdassa Tietoa evästeistä.
Varaa nyt

Yksityisyydensuoja

Voimassa alkaen: joulukuu 2017

Tämä yksityisyydensuojalauseke koskee verkkosivustoa koh-tao-hillside-resort-th.book.direct, jota hallinnoi ja jonka omistaa Koh Tao Hillside Resort. Tämä yksityisyydensuojalauseke kuvaa, miten keräämme ja käytämme antamiasi henkilötietoja verkkosivustollamme (koh-tao-hillside-resort-th.book.direct). Se myös kertoo, mitä vaihtoehtoja sinulla on henkilötietojesi käytön suhteen sekä miten saat tietoosi nämä tiedot ja voit päivittää niitä. Voimme ajoittain muuttaa tätä yksityisyydensuojalauseketta, joten vieraile tällä sivulla säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla.

Keräämämme henkilötiedot

Keräämme tämäntyyppisiä henkilötietoja:

  • Koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kotiosoitteesi;
  • Luottokorttitiedot (kortin tyyppi, luottokortin numero, kortissa oleva nimi, vanhentumispäivä ja turvakoodi);
  • Asiakasmajoittumistiedot, kuten saapumis- ja lähtöpäivät, esitetyt erikospyynnöt, huomioita palveluvalinnoistasi (kuten huonetoiveet, mukavuudet, tai muut käytetyt palvelut);
  • Tiedot, jotka annat markkinointiin liittyvistä toiveistasi tai kyselytutkimuksiin, kilpailuihin tai tarjouskampanjoihin osallistuessasi;

Vaikka et varaisi käydessäsi verkkosivustollamme, voimme silti kerätä sinusta tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteen, mitä selainta käytät sekä tietoa tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, sovellusversiosta, kieliasetuksista ja sivuista, jotka sinulle on näytetty. Jos käytät mobiililaitetta, voimme kerätä lisäksi tietoa, joka tunnistaa mobiililaitteesi, laitekohtaiset asetukset ja paikkatiedot. Kun varaat, järjestelmämme rekisteröi, millä keinoilla ja minkä sivuston kautta varaat. Jos nämä tiedot voivat yksilöidä sinut luonnollisena henkilönä, näitä tietoja pidetään henkilötietoina, ja niihin sovelletaan tätä yksityisyydensuojalauseketta.

Voit aina valita, mitä henkilötietoja haluat antaa meille. Päätös olla antamatta tiettyjä tietoja saattaa kuitenkin vaikuttaa transaktioihin kanssamme.

Miksi keräämme, käytämme ja jaamme henkilökohtaisia tietojasi?

  • Varaukset: käytämme henkilötietojasi verkossa tehdyn varauksen viimeistelyyn ja hallinnoimiseen.
  • Asiakaspalvelu: hyödynnämme henkilötietojasi asiakaspalveluun.
  • Asiakasarviot: voimme pyytää yhteystietojesi avulla sinua kirjoittamaan asiakasarvion majoittumisesi jälkeen. Tämä auttaa muita matkailijoita valitsemaan itselleen sopivimman majoitusvaihtoehdon.
  • Markkinointi: käytämme tietojasi myös markkinoinnissa lain niin salliessa.
  • Muu viestintä: voi olla muitakin syitä, joiden vuoksi otamme yhteyttä sähköpostilla, postilla, puhelimella tai tekstiviestillä. Väline riippuu siitä, mitä yhteystietoja olet jakanut kanssamme. Yhteydenottoon voi olla lukuisia syitä:
    • Saatamme käsitellä esittämiäsi toiveita.
    • Ellet ole viimeistellyt varausta verkossa, voimme lähettää sinulle sähköpostitse muistutuksen varauksen jatkamisesta. Uskomme, että tämä lisäpalvelu on sinulle hyödyllinen, sillä sen avulla voit jatkaa varaamista ilman, että sinun tarvitsee etsiä majoituspaikkaa uudelleen tai aloittaa varaustietojen täyttämistä alusta.
    • Kun käytät palvelujamme, voimme lähettää sinulle kyselyn tai pyytää sinua kirjoittamaan arvion verkkosivustomme käyttöön liittyvistä kokemuksistasi.
  • Oikeudelliset syyt: Joissain tapauksissa voimme tarvita tietojasi oikeudellisten kiistojen käsittelyyn ja ratkaisuun sekä sääntöjen mukaisuuden tutkimiseen.
  • Petostentorjunta: voimme käyttää henkilötietojasi petosten ja muiden laittomien tai epätoivottujen aktiviteettien havaitsemiseen ja torjuntaan.
  • Palvelujemme kehittäminen: käytämme henkilötietojasi analyysiin, jonka avulla voimme kehittää palvelujamme, käyttäjäkokemusta ja online-matkapalvelujemme laatua ja toimivuutta.

Jotta voimme käsitellä tietojasi yllä kuvatulla tavalla, hyödynnämme seuraavia lainsäädännön mukaisia keinoja:

  • Sopimuksen täytäntöönpano: Tietojesi käyttö voi olla tarpeen kanssamme solmimasi sopimuksen täytäntöönpanemikseksi. Jos esimerkiksi käytät palvelujamme online-varauksen tekemiseen, käytämme tietojasi, jotta voimme toteuttaa varauksen ja hallinnoida sitä kanssasi solmimamme sopimuksen mukaisesti.
  • Pätevät syyt: Voimme käyttää tietojasi pätevistä syistä, kuten tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista sisältöä verkkosivustolla, sähköposteissa ja uutiskirjeissä, jotta voimme parantaa ja mainostaa tuotteistamme ja palvelujamme sekä verkkosivustomme sisältöä. Muita päteviä syitä voivat olla esimerkiksi hallinnolliset ja oikeudelliset syyt sekä petosten havaitseminen.
  • Suostumus: Voimme pyytää suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit kieltää henkilötietojesi käytön koska tahansa ottamalla yhteyttä johonkin tämän Yksityisyydensuojalausekkeen lopussa olevista osoitteista.

Miten jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa?

  • Booking: Teemme yhteistyötä Booking.com B.V.:n kanssa, joka sijaitsee osoitteessa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Alankomaat (www.booking.com) (vastedes Booking.com), jotta voimme tarjota sinulle varauspalveluja. Tuotamme tämän verkkosivuston sisällön ja teet varauksen suoraan meille, mutta varaukset käsittelee Booking.com. Tälle verkkosivustolle antamasi tiedot jaetaan siten Booking.comin ja sen affiliate-yritysten kanssa. Näihin tietoihin voi lukeutua henkilötietoja, kuten maksutietoja, kanssasi matkustavien asiakkaiden nimet ja toiveet, jotka olet esittänyt varausta tehdessäsi. Jos haluat tietää lisää Booking.comin yritysryhmästä, käy sivulla Tietoa Booking.comista.
    Booking.com lähettää sinulle vahvistuksen sähköpostitse, sähköpostin ennen saapumista ja tarjotakseen tietoa alueesta ja majoituspaikasta. Booking.com tarjoaa kansainvälisesti myös asiakaspalvelua ympäri vuorokauden paikallistoimistoistaan yli 20 kielellä. Kun jaat tietosi Booking.comin kansainväliselle asiakaspalvelulle, he voivat auttaa sinua tarvittaessa. Booking.com voi käyttää tietojasi teknisiin tarkoituksiin, analyysiin ja markkinointiin sen mukaan, mitä Booking.comin yksityisyydensuojassa on tarkemmin kerrottu. Tähän liittyen tietojasi saatettaan jakaa myös muille Priceline Group -konsernin yrityksille (Agoda.com, Rentalcars.com ja Kayak.com), jotta niihin pohjautuvan analyysin perusteella voidaan tarjota sinulle sinua kiinnostavia tarjouksia ja yksilöllistä palvelua. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Booking.com käsittelee henkilötietojasi, lähetä kysymykset osoitteeseen customer.service@booking.com.
  • BookingSuite: Henkilökohtaiset tietosi voidaan jakaa BookingSuite B.V.:lle, joka sijaitsee osoittessa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Alankomaat (suite.booking.com). Se on tätä verkkosivustoa pyörittävä yritys. BookingSuite antaa henkilötietosi Booking.comille yllä kuvattuja tarkoituksia varten.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Voimme käyttää kolmansia osapuolia henkilötietojesi käsittelyyn yksinomaan puolestamme. Tämän käsittelyn tarkoitus voi olla esimerkiksi varausmaksujen fasilitointi, markkinointimateriaalin lähettäminen tai tukipalvelut analyysitarkoituksiin. Näitä toimenpiteitä suojaavat salassapitolausekkeet, eikä niihin sisälly kolmansille osapuolille oikeutta käyttää henkilötietojajasi omiin tai mihinkään muihin tarkoituksiin.
  • Toimivaltaiset viranomaiset: Annamme henkilötiedot poliisille ja muille valtion viranomaisille, jos laki niin vaati tai se on ehdottomasti tarpeen rikosten ja petosten ehkäisemisen tai havaitsemisen tai syytteiden noston vuoksi.

Henkilökohtaisten tietojen tallentaminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin arvioimme tarpeelliseksi palvelujen tarjoamiseksi, sovellettavien lakien noudattamiseksi (mukaan luettuna asiakirjojen säilyttämistä koskevat lait), eri osapuolten välisten kiistojen ratkaisemiseksi tai muuten liiketoimiemme hoitamiseksi. Kaikkiin tallentamiimme henkilötietoihin sovelletaan tätä yksityisyydensuojalauseketta.

Mitä turvamenettelyjä käytetään henkilötietojesi turvaamiseen?

Hyödynnämme sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti kohtuullisia keinoja estääksemme henkilötietoihin pääsyn ja niiden luvattoman käytön.

Näin voit kontrolloida henkilötietojasi

Sinulla on aina oikeus tarkastella henkilötietoja, joita sinusta olemme tallentaneet. Voit pyytää henkilötietokatsausta lähettämällä sähköpostia alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tietojen toimittamisen nopeuttamiseksi sähköpostin otsikkoriville kannattaa kirjoittaa "Request personal information".
Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos uskot että hallussamme olevat henkilötietosi ovat virheellisiä, jos epäilet ettei meillä ole enää oikeutta pitää henkilötietojasi hallussamme tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä tai tästä yksityisyydensuojalausekkeesta. Käsittelemme pyyntösi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Kuka on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä?

Koh Tao Hillside Resort, 19/1 Moo 1 Koh Phangan Suratthani, Sairee Beach, 84360 Koh Tao, Thaimaa. Jos sinulla on ehdotuksia tai kommentoitavaa tähän yksityisyydensuojalausekkeeseen liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen reservation@kohtaohillside.com.

Sulje